In onderstaande tekst wil ik jullie meenemen in mijn review over de herenschoenen die Gorillawear in zijn assortiment aanbied.

Gorillawear

Allereerst even iets over Gorillawear. Gorillawear is een aanbieder van over het algemeen sportieve kleding en accesoires. Hierbij richten ze zich op zowel de heren als de dames. Ze hebben een zeer breed aanbod in deze producten. Specifiek is er een categorie gewijd aan vechtsportartikelen.

Ook is er op de website een outlet hoek te vinden. Hier kun je voor een relatief laag bedrag leuke kleding scoren.

Herenschoenen

Dan nu naar de herenschoenen van Gorillawear. Ik heb hier al een heel aantal schoenen besteld en gebruikt, dus ik kan er een in mijn ogen goed oordeel over vellen.

Badslippers

Gorillawear heeft schoeisel voor de heren in vel varianten. We beginnen even met de slippers, want die hebben ze ook. Slippers zijn zeer praktisch. Je schiet ze makkelijk even snel aan als je even naar het zolder moet om de was te doen of als je buiten even wat moet pakken. De slippers worden over het algemeen het meest gedragen in de zomer. Maar binnenshuis zijn ze ook erg prettig om te gebruiken tijdens de winterdagen. Met andere woorden, slippers kun je het jaar rond gebruiken.

Gorillawear heeft een paar slippers voor heren in het assortiment. Ik heb hiervan één paar in gebruik gehad en toen deze versleten waren heb ik dezelfde weer gebruikt. Simpelweg omdat ze super fijn zitten en lang meegaan. De slippers hebben een fijne brede band die over je voeten zit. Hierdoor schiet de slipper niet snel van je voet. Ook de zool is fijn en bied voldoende steun. Daarbij veert de bodem wel iets in waardoor je geen zere onderkant van de voet zult ervaren.

Sportschoenen/hardloopschoenen

Ik ben een hardloper. Ik loop gemiddeld veertig kilometer per week hard. Hiervoor heb ik een goede schoen nodig. Deze heb ik gevonden bij Gorillawear. Als je regelmatig hardloopt, dan is het belangrijk een goede schoen te hebben met een goed voetbed. Dit voetbed (de zool) moet ook weer voldoende stevigheid bieden maar toch ook een comfortabele vering bezitten. Deze eigenschappen hebben de sportschoenen van Gorillawear zeker. Welke schoen je het fijnst vind zitten is natuurlijk erg persoonlijk. Maar kwalitatief zijn ze sowieso erg goed kan ik melden.

Qua kleur heeft Gorillawear ook een brede keuze. Dus wil je specifiek een bepaalde kleur, dan kun je zeker slagen bij deze aanbieder.

Sneaker

Een mooie casual sneaker is natuurlijk ook nooit weg. Gorillawear heeft diverse sneakers in het assortiment. Hierbij heb je de keuze uit lage modellen en uit hoge modellen. Dit alles is ook weer mogelijk in verschillende kleuren. Je hebt dus ook bij de sneakers van Gorillawear genoeg te kiezen.

Ik zelf heb een lage variant en een hoge. De lage sneaker draag ik vooral in de lente en de zomer. Als de temperatuur weer wat zakt in het najaar en de winter, dan pak ik eerder de hoge variant. De hogere sneaker bied dan ook wat meer warmte door de hogere aansluiten aan de voet.
De hoge schoen heeft reguliere veters. Maar daarnaast hebben ze een band hoog aan de schoen die door middel van klittenband sluit. Dit maakt dat deze schoen echt lekker stevig om je voet zit. Ook als je dan in wat ruiger terrein loopt zal de schoen niet uitschieten. Het is ook een geschikte schoen voor de langere wandelingen.

De hoge variant kun je krijgen met verschillende kleurmotieven. Erg gaaf. Zelf heb ik de rode variant. Deze rode kleur maakt deze schoen uniek.

Review Gorillawear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.