leggings

Ik heb de zwarte legging van Gorilla Wear aangeschaft en hij is kortgeleden binnengekomen. Ik heb erg tevreden met deze aankoop! Ik heb er al meermaals in gesport en hij zit nog steeds erg mooi.

De levering van de producten

De levering verliep zonder moeilijkheden en ging ook zoals aangekondigd. Een groot voordeel is dat je over de hele wereld de spullen kunt laten bezorgen. Verder vind ik het prettig dat je binnen 30 dagen je pakket nog terug mag sturen als je niet tevreden bent. Dit was voor mij absoluut niet nodig, maar ik vind het idee dat het mogelijk is wel erg prettig en het getuigt van een goede service.

De maten van de legging

Het product is hetzelfde als op de foto. De maten die erbij staan kloppen en het model van de broek past daarom goed. Het is een high-waste legging en hij sluit bij de buik ook mooi aan. Ook nog na meerdere keren sporten. Kijk goed naar de maten van het model zodat je goed kunt vergelijken welke maat het beste voor jou past. Ik vind het persoonlijk bijvoorbeeld niet erg als hij niet zo lang is, als hij maar goed aansluit bij mijn buik. Ieder heeft zo zijn wensen en door goed te lezen, kun je precies de juiste maat bestellen. Omdat de broeken erg stretchy zijn, hoeft het niet eens zo precies uit te komen. Vandaar dat de broek slechts in enkele maten beschikbaar is. Hij sluit immers toch wel aan doordat hij zich mooi aansluit om je benen en buik.

Het materiaal

Het materiaal is glad en zit fijn. Hij schijnt niet door qua kleur. Gelukkig maar, want dat betekent dat we veel kunnen squaten! Je moet er natuurlijk niet erg ribbelig ondergoed onder aandoen, want dat zie je op een gegeven moment wel. Dat is bij elke sportbroek wel denk ik.

Een voordeel van deze legging is dat je goed mee kunt stretchen en sporten, want hij is elastisch. Hij buigt mee, knelt niet en rekt dus ook niet te ver uit. De sportbroek is gemaakt van 90% Nylon en 10% Spandex. Die combinatie is erg fijn. Hij kriebelt niet, maar zorgt wel voor voldoende mogelijkheden. Zelf heb ik ermee in de sportschool gesport, hij is fijn om mee te spinnen, ook voor crossfit is de broek erg geschikt en je kunt er ook goed buiten mee hardlopen. Hij laat wat frisse lucht door, wat erg lekker is wanneer je het heet hebt.

Overige punten

Je kunt deze sportbroeken makkelijk wassen. Als je hem langer goed wil houden, dan kun je de wasmachine eventueel op handwas zetten. Gebruik ook niet teveel wasverzachter want daar wordt de stof sneller dunner van. En natuurlijk moet je hem ook niet te heet wassen. Verder kun je de sportkleding makkelijk combineren met andere items van Gorilla Wear. Zo zijn er bijpassende tops voor bij de broeken te koop. Wanneer je de combinatie aan hebt, krijg je meteen al meer zin om te sporten! De combinaties met deze broek zijn er in het groen, paars en zwart. Zelf heb ik een zwart exemplaar gekozen maar ik vind de paarse ook erg tof. Ieder soort sportschoen past eronder en staat meteen leuk! Je kunt los van de tops ook nog bijpassende sport-bh’s en t-shirts aanschaffen. Ideaal om een compleet setje te hebben zodat je altijd iets uit kan trekken als je het warm hebt, of aan kan doen wanneer je het koud hebt.

Kortom, ik ben zeer tevreden over de aankoop van deze sportlegging en zou hem zeker aanraden aan anderen.

Neiro Seamless Leggings van Gorilla Wear