Krijgt iemand in je omgeving binnenkort een kind? Dan is dat uiteraard een heugelijk feit dat gevierd moet worden. Je moet die persoon dan uiteraard ook voorzien van een leuke cadeautje. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een geboortetegel of kraamcadeau voor die persoon te kopen. Uiteraard kun je voor een standaard kraamcadeau gaan, maar je hebt ook de mogelijkheid om een persoonlijk cadeau te maken via de website. Een persoonlijk cadeau heeft immers veel meer waarde en het is dan ook leuk om aan iemand te geven. Maar hoe kun je via de website een mooie geboortetegel maken? In deze tekst geven we een algemene review, zodat je weet wat je te wachten staat bij het bezoeken van de website.

Een volle homepagina

Wanneer je de website opent, dan zie je gelijk een zeer volle homepagina. Deze homepagina is voorzien van verschillende leuke animaties. Daarnaast vind je ook allemaal leuke plaatjes van baby’s op deze pagina. Het is erg slim om een website te voorzien van animaties en plaatjes. De meeste mensen zijn namelijk visueel ingesteld. Dit was vroeger overigens minder het geval, maar tegenwoordig leven we in een beeldcultuur. Dit komt vanwege de vergevorderde technologische ontwikkelingen. Het is dan ook slim van de makers om voor een visuele website te gaan.

Opvallende buttons

Aanvankelijk kan de volle homepagina een beetje intens zijn, maar dit went gelukkig snel. De website is zeer gebruiksvriendelijk en voorzien van opvallende buttons. Deze buttons hebben felle kleuren, waardoor er een aangenaam contrast ontstaat. De buttons zijn ook voorzien van relevante informatie. Je merkt duidelijk dat gebruiksvriendelijkheid centraal stond bij het maken van de website. Dit is ook verstandig, want tegenwoordig maken verschillende groepen mensen gebruik van het internet. In de eerste plaats maken jongere mensen met veel digitale ervaring gebruik van het internet. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook veel ouderen die internet gebruiken en ze vinden sommige websites zeer ingewikkeld. Daarom is het fijn dat deze website verschillende doelgroepen weet te bedienen.

Verschillende betaalmogelijkheden

Een ander voordeel van de website is dat je er op verschillende manieren kunt betalen. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van iDEAL. Dit wordt in Nederland veel gebruikt, omdat vrijwel elke Nederlandse bank een koppeling met iDEAL heeft. Heb je even geen geld, maar wil je toch graag een mooie geboortetegel kopen? Dan kun je er ook voor kiezen om met de creditcard te betalen. Daarnaast heb je nog vele andere betalingsmogelijkheden. Een handig overzicht vind je op de website.

Zelf ontwerpen

Je kunt dus zelf een geboorteplaatje ontwerpen en dit maakt de website echt uniek. Ze hebben een speciale ontwerppagina gemaakt en daar heb je de mogelijkheid om het geboortekaartje een persoonlijke tint te geven. Je kunt een afbeelding uploaden en deze vervolgens voorzien van een persoonlijke tekst. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om er aanvullende producten bij te bestellen. Het is mogelijk om er een houder bij te kopen en ook alvast cadeauverpakking.

Contact opnemen

Helaas zijn er niet veel mogelijkheden om contact op te nemen. Ze hebben alleen een contactformulier. Daar kun je vragen stellen, maar er wordt niet aangegeven binnen hoeveel tijd je een reactie krijgt. Daarnaast is er ook een pagina met vragen die veel worden gesteld. Voordat je contact opneemt, raden we je ook aan om eerst deze pagina eerst te bekijken.

Conclusie

Al met al kan gesteld worden dat de website zeer gebruiksvriendelijk is. Ze hebben de website eenvoudig en praktisch opgebouwd. Je kunt er simpelweg terecht voor het maken van een persoonlijk kaartje en deze vervolgens bestellen.

Geboortegeschenk van geboorteplaatje.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.